Wie ben ik?

Uiteraard wil je graag weten met wie je in gesprek gaat. Op deze pagina kun je meer lezen over wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. 

Over Mij

Mijn naam is Mieke Slump (1985). Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en daarna ben ik mijn loopbaan als psycholoog in het Zuiden van het land begonnen. Na anderhalf jaar ben ik voor de liefde naar de Randstad verhuisd, waar ik nu nog steeds woonachtig ben. Wel heb ik inmiddels de drukke stad verwisseld voor Lansingerland, waar ik naar volle tevredenheid woon met mijn gezin.

Ik heb een hele poos gewerkt in de GGZ als behandelend psycholoog en opleider van diverse psychologen. Daarnaast ben ik een aantal jaren leidinggevende geweest. Sinds 2021 heb ik de sprong gewaagd om als zelfstandig GZ-Psycholoog te gaan werken. Aanvankelijk als freelance GZ-psycholoog bij verschillende instellingen. En per 1 januari 2023 open ik de deuren van mijn eigen behandelpraktijk, Praktijk Komma. Het grootste deel van de week ben ik aanwezig in Praktijk Komma, maar ik zal ook geregeld daarnaast nog een interim-opdracht in een instelling aannemen. Wat ik namelijk leuk vind aan het werken als zelfstandig GZ-Psycholoog is, dat ik steeds nieuwe dingen mag leren en tegelijkertijd ook wat te brengen heb. De variatie van werkplekken geeft mij energie en houdt mij scherp.

Een komma is een rustpunt in een zin.

Soms moet je even ademhalen om weer verder te kunnen

Opleiden

Ik leid ook graag psychologen op. Bijvoorbeeld tot GZ-psycholoog en/of tot cognitief gedragstherapeut VGCt. 

Freelance GZ-psycholoog op interim basis

Naar mijn opdrachtgevers stel ik mij open en transparant op. Ik werk hard en nauwkeurig, hou van duidelijke communicatie en kan me snel aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met mij als freelance GZ-psycholoog in uw organisatie, neem dan contact op.