Wie zijn we?

Uiteraard wil je graag weten met wie je in gesprek gaat. Op deze pagina kun je meer lezen over ons team. 

LVVP Gevisiteerd
Mieke Slump (praktijkhouder)

Mijn naam is Mieke Slump (1985). Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en daarna ben ik mijn loopbaan als psycholoog in het Zuiden van het land begonnen. Na anderhalf jaar ben ik voor de liefde naar de Randstad verhuisd, waar ik nu nog steeds woonachtig ben. Wel heb ik inmiddels de drukke stad verwisseld voor Lansingerland, waar ik naar volle tevredenheid woon met mijn gezin.

Ik heb een hele poos gewerkt in de GGZ en revalidatiezorg als behandelend psycholoog en opleider van diverse psychologen. Daarnaast ben ik een aantal jaren leidinggevende geweest. In januari 2023 opende ik de deuren van mijn eigen behandelpraktijk, Praktijk Komma. Het grootste deel van de week ben ik aanwezig in Praktijk Komma, maar ik neem ook geregeld een interim-opdracht in een andere instelling aan. Daarnaast geef ik ook ongeveer een dag in de week les aan psychologen die een vervolgopleiding volgen. Bijvoorbeeld tot GZ-psycholoog of tot Cognitief-gedragstherapeut. Wat ik namelijk leuk vind aan het werken als zelfstandig GZ-Psycholoog is, dat ik steeds nieuwe dingen mag leren en tegelijkertijd ook wat te brengen heb. De variatie van werkplekken en werkzaamheden geeft mij energie en houdt mij scherp.

Mijn werkwijze is analytisch (ik wil graag samen met de client goed begrijpen wat er nu precies aan de hand is), eerlijk en direct, persoonlijk, nuchter en praktisch.

Esther
Esther Kok

Ik ben Esther Kok en geboren in 1985 in Gouda. Tijdens mijn studie Psychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik mij zowel bezig gehouden met vakken over klinische psychologie, als met vakken over arbeid- en organisatiepsychologie. Na mijn studie heb ik dan ook ruim 13 jaar gewerkt bij een instelling die zich bezig houdt met behandeling van psychische klachten, waarbij de werksituatie tevens wordt meegenomen in de behandelingen. Tijdens dit werk heb ik Mieke leren kennen, met wie ik een aantal jaren fijn heb samengewerkt. Toen bij mij de wens ontstond om binnen een kleinschalige praktijk te werken en meer mijn eigen koers te kunnen varen, raakte ik met Mieke in gesprek. We werden gelukkig allebei enthousiast van het idee opnieuw te gaan samenwerken, en aangezien het praktisch gezien ook nog eens erg handig is dat ik in de buurt woon (Park 16hoven), ben ik vanaf november 2023 begonnen bij Praktijk Komma.

 Ik haal veel voldoening uit het behandelen van diverse klachten, zoals angst, stemming, overbelasting en traumagerelateerde klachten. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van supervisie en met coaching trajecten en ik vind het leuk om op basis van een ontwikkelvraag met mensen aan de slag te gaan. Ook heb ik als moeder van opgroeiende kinderen veel affiniteit met het meedenken in een juiste werk/privébalans.

 

Een komma is een rustpunt in een zin.
Soms moet je even ademhalen om weer verder te kunnen
Opleiden

Ik leid ook graag psychologen op. Bijvoorbeeld tot GZ-psycholoog en/of tot cognitief gedragstherapeut VGCt. 

Mieke werkt ook als GZ-psycholoog op interim basis

Naar mijn opdrachtgevers stel ik mij open en transparant op. Ik werk hard en nauwkeurig, hou van duidelijke communicatie en kan me snel aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met mij als freelance GZ-psycholoog in uw organisatie, neem dan contact op.